Entertainment/Royals
1424573896
Royals

’Harry en Meghan al voor afsluiting jubileum terug naar VS’

Harry en Meghan zijn alweer terug naar Amerika. Ze zouden zondag vertrokken zijn, een uur voordat de royals voor de laatste keer in het openbaar zouden verschijnen tijdens het platina jubileum van de Queen. Dat meldt Daily Mail.

De Sussexes en Archie (3) en Lilibet (1) hebben de laatste verschijning van koningin Elizabeth zondag niet afgewacht. Die stond met Charles, Camilla en prins William en Catherine ter afsluiting op het paleisbalkon. Ondertussen zouden Harry en Meghan naar het vliegveld zijn gebracht voor hun vlucht naar de andere kant van de oceaan. Een insider in de Britse tabloid: „Er werd geen drukte om gemaakt, ze vertrokken gewoon. Ze bleven niet voor de parade.”

Harry en Meghan werden sowieso niet op het balkon verwacht, maar waren wel aanwezig bij de verschillende evenementen. Zoals beloofd, hielden ze zich echter op de achtergrond. De enige keer dat ze in het publiek gezien werden, was tijdens de dankdienst bij St. Paul’s Cathedral vrijdagavond, waar ze bij aankomst overigens pijnlijk uitgejouwd werden.