Entertainment/Sterren
1424997531
Sterren

Pestkop Chrissy Teigen door het stof: ’Ik was een trol’

Chrissy Teigen was ’gewoon een trol’.

Chrissy Teigen was ’gewoon een trol’.

Het digitale pestschandaal rondom Chrissy Teigen heeft een nieuw hoofdstuk gekregen. De vrouw van zanger John Legend heeft in een lange excuusbrief spijt betuigd voor haar gedrag. Het model kwam onder vuur te liggen nadat realityster Courtney Stodden bekendmaakte jaren geleden haatberichten te hebben ontvangen van Teigen, waarin ze onder meer zei ’dat ze zichzelf maar van het leven moest beroven’.

Chrissy Teigen was ’gewoon een trol’.

Chrissy Teigen was ’gewoon een trol’.

„Er gaat geen dag voorbij dat ik niet het gevoel heb verpletterd te worden van spijt”, schrijft Teigen. Onlangs verschenen er een aantal oude tweets waarin ze zich naar eigen zeggen als een pestkop gedroeg. „Ik was gewoon een trol. En dat spijt me.”

Ze lijkt niet alleen te doelen op Stodden, aan wie ze haar excuses eerder al publiekelijk had aangeboden via Twitter. „Er zijn veel meer mensen tegen wie ik sorry moet zeggen. Ik ben nu bezig iedereen afzonderlijk een berichtje te sturen.” Ze verwacht niet dat al deze mensen haar te woord willen staan. „Maar als ze dat wel willen, dan ben ik er. Dan luister ik, door het snikken heen, naar wat ze te zeggen hebben.”

Naar aanleiding van het schandaal heeft La Teigen al een gastrol in de Netflix-serie Never Have I Ever naast zich neergelegd. Ook was ze sinds het voorval in mei al ruim een maand niet meer actief op sociale media.

Courtney Stodden

Courtney Stodden