Nieuws/Entertainment
1429418
Entertainment

Manuel of Rogier de ’first lady of showbizz’

Is Goor smoor? En... op wie?

Rogier (l.), Gordon en Manuel.

Rogier (l.), Gordon en Manuel.

Amsterdam - Eindelijk luiden de huwelijksklokken in Gordon gaat trouwen... maar met wie? vanavond. Het antwoord zal ’ja’ zijn, maar de grote vraag is: tegen wie? Wordt de Italiaanse hunk Manuel of bakfietsvader Rogier de ’first lady of showbizz’?

Rogier (l.), Gordon en Manuel.

Rogier (l.), Gordon en Manuel.

Gordon kon vorige week nog geen van de twee potentiële bruidegommen afwijzen. En nu komt het aan op een keuze vlak voordat hij naar het altaar in Zuid-Afrika schrijdt. De geruchtenmachine heeft de afgelopen tijd overuren gedraaid, met als voorlopige uitkomst: de entertainer zou zijn hart hebben verloren aan Manuel. Maar Rogier droeg ineens een gouden ring op een recente foto. Het huwelijk heeft al plaatsgevonden, en iedereen probeert de lippen stijf op elkaar te houden over wat er heeft plaatsgevonden. Ook omdat door de betrokkenen een contract is getekend: lekken betekent dokken.

Gerard Joling heeft tv-kijkend Nederland wel alvast uit een droom – of nachtmerrie – geholpen door iets van de uitkomst te onthullen. De derde optie, dat Gordon besloot maar helemaal niet meer te trouwen door de keuzestress, zou niet aan de orde zijn. „Ja, hij is wel getrouwd”, vertelde Geer aan Edwin Evers. Maar met wie... en hoe lang houdt het stand? Een grappende (?) Joling: „Twee weken, denk ik.” Of heeft de ’valse zuster’ een rookgordijn opgeworpen? Eerst zien, dan geloven.

RTL 4, 21:30 UUR