Nieuws/Entertainment

Sonja Bakker verkoopt vakantiehuizen

Door Boris van Zonneveld

Hollandse Hoogte

Sonja Bakker (43) heeft haar twee vakantiehuizen op vakantiepark De Schoorlse Duinen te koop gezet. Eén heeft ze er al verkocht, één is nog beschikbaar.

Hollandse Hoogte

Het eerste vakantiehuis haalde jaren terug het nieuws vanwege Sonja’s toen innige vriendschap met Rik Felderhof, die er te gast zou zijn geweest. Later werd het huis onderdeel van de scheiding met Koen Lenting en ging het volledig naar hem, maar in 2012 kocht Sonja de woning weer terug voor 325.000 euro, uiteraard zonder hypotheek.

Sonja vraagt er nu hetzelfde voor. De vakantiewoning heeft vloerverwarming, een groot terras, een luxe badkamer en twee ruime slaapkamers. In de zomer van 2016 kocht Sonja cash een tweede vakantiehuis direct naast haar oude op hetzelfde park. Dat heeft ze ook te koop gezet, en is snel verkocht.

Vorig jaar betaalde zij er 280.000 euro voor, en nu wilde zij er 309.000 euro voor hebben. Het is van de hand gedaan voor een bedrag omstreeks de vraagprijs. Volgens de makelaar valt er een mooi verhuurrendement mee te maken.

Jaap.nl

Jaap.nl

Lees meer over