Nieuws/Entertainment
1432309121
Entertainment

Miley Cyrus ontvangt internet-Oscar

Miley Cyrus

Miley Cyrus

Miley Cyrus heeft dinsdag een speciale prijs gekregen bij de Webby Awards, de ’Oscars van het internet’. Ook andere celebs vielen in de prijzen bij de Webby Awards.

Miley Cyrus

Miley Cyrus

De zangeres kreeg een Special Achievement Award. Haar liveshow Bright Minded op Instagram is volgens de jury een ’positief digitaal forum om mensen te verbinden en te verheffen tijdens de uitbraak van het coronavirus’, omdat Cyrus ’mensen helpt om licht te zien op de donkerste dagen’.

Tom Hanks kreeg een award omdat hij op YouTube hartverwarmende tweets voorleest, onder de hashtag #NiceTweets. Actrice Kristen Bell ontvangt een award omdat ze een programma over het coronavirus presenteert op kinderzender Nickelodeon. Kinderen kunnen daarin vragen stellen en hun zorgen uiten. Ook Cardi B., Lil Nas X, James Corden en Céline Dion vielen in de prijzen.

De winnaars krijgen hun prijzen dinsdagavond uitgereikt. Vroeger gebeurde dat tijdens een grote ceremonie, maar door het coronavirus is die afgelast. De hele uitreiking gebeurt nu vanuit huis.