Nieuws/Entertainment

Eerste nummer 1-hit voor Maan met Ronnie Flex

Maan

Maan

Hollandse Hoogte

Blijf bij mij, het nieuwe nummer van Ronnie Flex in samenwerking met Maan, staat op nummer 1 in de Singles Top 100. Het duet Perfect van Ed Sheeran en Beyoncé duikelt van de eerste plek en is voorlopig geen bedreiging meer.

Maan

Maan

Hollandse Hoogte

Blijf bij mij is de vierde nummer 1-notering voor Ronnie Flex in de Single Top 100. Eerder behaalde hij de eerste plaats met Drank & Drugs, Niet omdat het moet, beide uitgevoerd met Lil’ Kleine, en Energie (feat. Frenna). Voor Maan is Blijf bij mij haar eerste nummer 1-hit in de Single Top 100.

Mariah Carey stormt de top 3 binnen met haar klassieker All I Want For Christmas Is You. Het nummer bereikt voor de zesde keer de top 5 in Nederland. Vorig jaar stond het in de laatste week van het jaar zelfs een weekje op 1.

Ook andere kerstklassiekers doen het goed. Zo stijgt Wham! met Last Christmas van 37 naar plaats 6 en keren platen als Do They Know It's Christmas van Band Aid en Driving Home For Christmas van Chris Rea terug in de lijst.

Overigens was er juist rond deze sterren één en ander te doen de laatste tijd. Zo werd Maan onderwerp van meeleven na een ’misplaatste’ grap die radio-dj Frank Dane met haar uithaalde en haar in tranen bracht; moest Mariah Carey vanwege een luchtweginfectie eind november een aantal concerten afzeggen en stortte Chris Rea in elkaar op het podium.

Lees meer over