Nieuws/Entertainment
1444359751
Entertainment

’Regisseur The Voice herkent zich niet in beschuldigingen’

Hilversum - De regisseur van The Voice of Holland die van grensoverschrijdend gedrag is beschuldigd geeft aan dat hij niets verkeerds heeft gedaan. Hij geeft wel toe dat hij amicaal is met kandidaten, maar herkent zich niet in de beschuldigingen dat hij grenzen is overgegaan.

Dat zegt hij tegen het AD. De Voice-regisseur Martijn zegt dat hij niet heeft zien aankomen dat meerdere vrouwen heel anders tegen zijn handtastelijkheden aankeken dan hijzelf. Ook niet toen zijn eigen collega’s het vlak voor de uitzending van Boos vorige week donderdag aan hem voorhielden.

Programmamaker Tim Hofman maakte in zijn online uitzending bekend dat er vijftien vrouwen melding hebben gemaakt van ongewenste handtastelijkheden en het maken van seksuele opmerkingen van een regisseur, wat bij navraag om Martijn blijkt te gaan.

Een deelneemster, die zich eerder niet bij Tim Hofman meldde, deed volgens de krant maandag aangifte tegen de regisseur.

Ontketent Tim Hofman een revolutie met zijn openbaringen over The Voice? Dat wordt besproken in een nieuwe aflevering van de Cultuur en mediapodcast: