Nieuws/Entertainment

’Lil’ Kleine is miljonair’

Hollandse Hoogte

Lil’ Kleine heeft eerder al eens in een interview gezegd dat hij zo’n 60.000 euro in een maand verdient. Nu ziet het er naar uit dat de Amsterdamse rapper inmiddels de status van miljonair heeft bereikt.

Hollandse Hoogte

Door verschillende media werd er een tijdje terug het vermogen van Jorik Scholten, zoals de 23-jarige rapper in het echt heet, geschat op zo’n 800.000 euro. Hoewel Kleine er een handje van heeft om te pochen met dure auto’s, champagne, sieraden, huizen en het verbranden van 1.000 euro, lijkt hij zijn geld minder snel te verbrassen dan het lijkt volgens zijn manager Nathan Moszkowicz. Tegenover Quote zei Moszkowicz eerder in een interview: „Hij investeert zijn vermogen verstandig.”

„Ik vang 60k per maand en spaar 30k”, aldus Jorik. Wat volgens het blad strookt met de gegevens uit het jaarverslag van het bedrijf van de rapper. Na een optelsom van de inkomsten uit Spotify-streams, de investering in zijn huis en overige inkomsten via YouTube en iTunes, plaatst Quote zijn vermogen dan ook op iets meer van 1 miljoen euro. Daarbij hebben ze echter nog geen woord gerept over de verdiensten uit de frietzaak die hij deze zomer samen met een vriend in Amsterdam opende.

Lees meer over