Nieuws/Entertainment
1447553591
Entertainment

Sylvie in gevaar? Corona-alert Saint-Tropez!

Sylvie Meis met Niclas Castello.

Sylvie Meis met Niclas Castello.

Het beroemde caféterras Sénéquier, met zijn rode stoeltjes in de haven van Saint-Tropez, is per direct gesloten vanwege een corona-uitbraak onder het personeel.

Sylvie Meis met Niclas Castello.

Sylvie Meis met Niclas Castello.

Vaste bezoekster van deze wereldberoemde hotspot, ook afgelopen week nog, is SYLVIE MEIS. Deze zomer streek zij zelfs twee keer neer in het exclusieve vissersplaatsje, afgelopen week werd zij er nog gezien met haar verloofde NICLAS CASTELLO, de man die over precies een maand haar echtgenoot wordt.

Restaurant Senequier in Saint-Tropez.

Restaurant Senequier in Saint-Tropez.

Dat gebeurt in Italië, maar dan mag er nu niets meer misgaan. Eerder moest de vier dagen durende bruiloft al worden uitgesteld van juni naar september, een nieuwe lockdown in de door toeristen overspoelde gebieden rond Florence zou nog roet in het eten kunnen gooien.

Volgens krant Nice-Matin zijn er onder de terrasmedewerkers in elk geval twee gevallen van Covid19-besmetting vastgesteld. Volgens THIERRY BOURDONCLE – eigenaar van het bekende etablissement, die midden in het seizoen met lede ogen zijn laatste gasten zag vertrekken – zou het gaan om ’voorzorgsmaatregelen. Of Sylvie Meis op dit moment nog in Saint-Tropez verblijft, in onbekend. De afgelopen dagen was zij dat in ieder geval wel.

Op foto’s, geplaatst door de Franse krant, is te zien dat het restaurant inmiddels is afgezet met palen en linten.