Nieuws/Entertainment
1448506456
Entertainment

Taylor Swift doet boekje open over haar relatie

Taylor Swift doet een boekje open over haar relatie in gesprek met Paul McCartney. De zangeres, die zich weinig uitlaat over vriend en acteur Joe Alwyn, vertelt over haar liefdesleven aan de Beatles-legende in Rolling Stone.

„Het kan zo eng zijn als je verliefd wordt op iemand, al helemaal als je iemand ontmoet die een heel normaal leventje leidt”, vertelt Taylor. Ze vindt het lastig om haar persoonlijke en privéleven te combineren. „Ik kan niet controleren of er twintig fotografen in de bosjes liggen, of ze onze auto volgen en ons leven onderscheppen. Ik heb geen controle over de rare koppen in het nieuws morgen”, legt ze uit aan McCartney.

Maar de zangeres, die inmiddels vier jaar samen is met Alwyn, laat zich niet meer zo beïnvloeden door de media sinds ze in een relatie zit. „Ik heb sindsdien keuzes gemaakt waardoor mijn leven nu meer als echt voelt, en minder als een verhaallijn voor in de tabloids”, zegt Taylor.

Haar nieuwste album, dat in juli verschenen is, maakte de tongen flink los over de seksuele geaardheid van de zangeres. In het liefdesliedje Betty, dat op de plaat Folklore staat, bezingt Taylor de liefde voor een vrouwelijk klasgenootje Betty. Taylor heeft nooit gereageerd op de speculaties.