Entertainment/Sterren
1449159641
Sterren

Vriend Kris Jenner gespot bij basketbalwedstrijd vreemdgaande ex Khloe

Alhoewel Tristan Thompson op het moment bepaald niet goed lijkt te liggen in de familie Kardashian/Jenner, lijkt Kris Jenners vriend Corey Gamble zich daar niet veel van aan te trekken. De artiestenmanager werd gespot toen hij Thompson aanmoedigde bij een basketbalwedstrijd.

Thompson bevestigde deze week dat hij tijdens zijn relatie met Kris’ dochter Khloé Kardashian een kind heeft verwekt bij een fitnesscoach. De basketballer is de vader van Kardashians dochter True (3). Vlak voor haar geboorte doken ook al beelden op van Tristan met andere vrouwen. Het stel ging uiteindelijk uit elkaar, maar kwam in 2020 weer samen. Afgelopen zomer liep hun relatie weer op de klippen. Nu blijkt dat hij in maart een zoon heeft verwekt bij een ander.

Maandag richtte Thompson zich op Instagram tot Kardashian. „Khloé, je verdient de pijn en vernedering waar ik voor gezorgd heb niet”, zei hij toen. „Je verdient het niet om behandeld te worden zoals ik dat door de jaren heen heb gedaan. Mijn gedrag strookt niet met hoe ik jou zie. Ik heb ontzettend veel respect voor je en hou van je, wat je ook zal denken. Nogmaals, het spijt me ontzettend.”

Alhoewel niemand uit de familie zich publiekelijk heeft uitgelaten over de bekentenis van Thompson, plaatste Khloé’s zus Kim vlak daarna een foto van haar zus, zichzelf en hun kinderen waar ze een oneindigheidssymbool bij plaatste. Khloé deelde zelf een foto van een bos bloemen die andere zus Kourtney Kardashian haar had gestuurd. Gamble lijkt echter achter Thompson te blijven staan. Na afloop van de wedstrijd die hij bezocht, hield hij voor de lens van paparazzi zelfs een shirt met de naam van Thompson erop omhoog.