Nieuws/Entertainment
1455645
Entertainment

Fans sceptisch over ’verzoening’ broers Gallagher

Liam Gallagher

Liam Gallagher

Liam Gallagher heeft op Twitter beweerd dat hij en zijn broer Noel het na hun jarenlange ruzie weer goed zouden hebben gemaakt. Fans reageren sceptisch.

Liam Gallagher

Liam Gallagher

Gisteren twitterde Liam kerstwensen naar ’team NG’, oftewel de fans van zijn broer Noel Gallagher. Een fan verzocht hem alsjeblieft geen meltdown te krijgen als zijn broer het contact met hem zou weigeren. Liam beweerde daarop dat zijn broer Noel inmiddels al contact gezocht had.

Hierop reageren fans met ongeloof, spottend lachende smileys en cynisme. „Je moet eerst met een foto van jullie samen de krant halen, dan geloof ik pas dat het echt gebeurd is”, reageert Jen.

Eerst zien, dan geloven, is het motto bij de fans. De tweelingbroers, ooit verenigd in de band Oasis, hebben al meer dan tien jaar ruzie en Liam is de enige die af en toe uitspreekt dat hij zijn broer mist. Andersom rept Noel op zijn twitteraccount met geen woord over verzoening en wenste hij Liam onlangs in een interview met muziekblad Paste toe dat hij ’de kloterigste tijd van zijn f*cking leven heeft’.