Nieuws/Entertainment
1456539405
Entertainment

Een vrolijke Meghan voor eerst gespot na Megxit

Meghan Markle lijkt dinsdag weer haar altijd glimlachende zelf na de positieve uitkomst voor haar van het crisisberaad op Buckingham Palace maandag. Ze werd gespot terwijl ze in een watervliegtuig stapte, nadat ze de miljoenenvilla op Vancouver Island had verlaten.

Het is de eerste keer dat zij zich laat zien, sinds Meghan en Harry’s opzienbarende aankondiging dat zij een stap terug willen doen als royals en zich willen focussen op hun gezinsleven. De royal kon weer volop lachen, zoals te zien is op foto’s van Daily Mail, na wat ongetwijfeld ook voor haar dagen vol spanning geweest moeten zijn. Ze was op weg naar een vrouwenopvangcentrum waar ze de vrouwen en het personeel met haar verrassingsbezoek mentale steun wilde verlenen.

Dat willen ze een groot deel van het jaar doen vanuit Canada. Meghan vloog dan ook al drie dagen na hun gezinsvakantie weer terug naar dit land, om zich daar te verenigen met baby Archie, die daar gebleven was onder de hoede van oppas Jessica Mulroney.

Prins Harry vliegt later deze week terug naar Canada, wanneer het paar hun nieuwe leven begint na zijn gesprekken met de koningin om te onderhandelen over de voorwaarden van hun nieuwe rol binnen de koninklijke familie.