Nieuws/Entertainment
1456880909
Entertainment

Voorgangers feliciteren Sexiest Man John Legend

Celebrities

Celebrities

Sinds John Legend door People is verkozen tot de Sexiest Man Alive, heeft hij veel felicitaties ontvangen van Hollywoodheren die die titel in voorgaande jaren kregen toebedeeld.

Celebrities

Celebrities

De meest sexy man van vorig jaar, Dwayne Johnson, liet weten: „Welkom bij de club. Je hebt dit verdiend, net als ik.” Daar voegde hij grappend aan toe: „En in tegenstelling tot Idris Elba, die vijftig procent van zijn toekomstige inkomen heeft afgestaan voor de titel.”

Hugh Jackman en Ryan Reynolds plaatsten een filmpje waarin die eerste ’per ongeluk’ het tijdschrift laat vallen waarin hij werd bekroond tot meest sexy man. Ryan laat daarop weten dat hij dat nummer ook nog heeft, maar de ogen en mond van Hugh heeft weggeknipt. De Australiër schrijft bij het clipje: „Beste John, van harte gefeliciteerd met het betreden van deze enorm prestigieuze groep. 99 Procent van de keren heeft People het goed. Maar wees gewaarschuwd: er is die andere ene procent”, grapt hij verwijzend naar Ryan. „Het is belangrijk dat je bij de juiste mensen hoort.”

Ryan werd gekozen tot Sexiest Man Alive in 2010, twee jaar nadat Hugh die eer voor een jaar had gekregen. Ook onder meer Blake Shelton, Patrick Swayze, Sean Connery en John F. Kennedy jr. gingen er al eens vandoor met de titel, die sinds 1985 wordt uitgedeeld.