Nieuws/Entertainment
1456968
Entertainment

Eminem op Grindr: valt hij toch op mannen?

Eminem

Eminem

Rapper Eminem is niet alleen op datingapp Tinder te vinden, maar ook op de ’homo-app’ Grindr. Dat zei hij in een interview met het blad Vulture. En dat terwijl hij altijd heeft gezegd hetero te zijn. The Sun sprak hem erover.

Eminem

Eminem

„Wat kan ik zeggen?”, reageert de hiphopartiest. „Ja, ik zit op Tinder en op Grindr. Ik ging ook altijd naar stripclubs om meiden te ontmoeten. Dat was een goeie tijd.”

Eminem scheidde elf jaar geleden voor de tweede keer van zijn jeugdliefde Kim Mathers. Eerder in zijn carrière zong hij teksten die fans als homofoob beschouwden en die hen tot grote woede dreef. Daarover heeft hij altijd gezegd dat die teksten als ironisch beschouwd moesten worden. „Ik heb geen issues met homo, hetero of transgender.”

Grapjes

Aan het tijdschrift Vulture liet hij weten: „Sinds mijn scheiding had ik een paar dates maar niets pakte zo uit dat ik het openbaar wilde maken.” En geheel in tegenstelling tot zijn aanwezigheid op de laagdrempelige datingapps, voegt hij daaraan toe: „Ik ben de laatste tijd niet zo met daten bezig.”

De Engelstalige website Jezebel vond het nieuws over Eminem zo opmerkelijk dat ze navraag deden bij zijn woordvoerders. Die maken korte metten met eventuele verwarring over de seksuele voorkeur van Eminem: „Wij bevestigen dat Eminem grapjes maakte toen hij tegenover Vulture zei dat hij op Tinder en Grindr zat.”