Nieuws/Entertainment
1460898
Entertainment

’Moeder wél naar ziekenhuis vanwege Justin’

Justin Bieber en Selena Gomez in relatietherapie

Selena Gomez en Justin Bieber zijn in relatietherapie

Selena Gomez en Justin Bieber zijn in relatietherapie

Door een ruzie over Justin Biebers contact met Hailey Baldwin, zijn hij en Selena Gomez in relatietherapie beland. TMZ kent de ins en outs.

Selena Gomez en Justin Bieber zijn in relatietherapie

Selena Gomez en Justin Bieber zijn in relatietherapie

Het begon allemaal toen Justin Bieber geheelvolgens zijn nieuwe christelijke geloof besloot om zaken uit het verleden weer goed te maken. Om te beginnen met Hailey Baldwin, met wie hij korte tijd datete, maar liet vallen toen hij op wereldtour ging.

En omdat de wereldberoemde zanger toch schoon schip aan het maken was, besloot hij over dit contact met Hailey ook maar eerlijk te zijn tegenover Selena Gomez, met wie hij weer een relatie probeert op te bouwen. Zij werd daar op zijn zachtst gezegd niet blij van en daarop besloot het stel in relatietherapie te gaan. Christelijke relatietherapie, wel te verstaan.

Bronnen van TMZ vertellen dat ze nu al een week samen naar de therapie gaan. Dit nieuws zou zelfs de aanleiding zijn van het tripje naar het ziekenhuis waarover Privé gisteren berichtte. Ze zou zo in de stress geschoten zijn dat een familielid de plaatselijke hulpdiensten belde voor een snelle gezondheidschek, waarna ze naar het ziekenhuis gebracht werd voor behandeling.

Selena’s moeder, Mandy Teefey, is nooit enthousiast geweest over het hernieuwde contact tussen Bieber met zijn ruige verleden en haar geliefde dochter; het feit dat ze in relatietherapie gingen, zou haar met schrik hebben doen beseffen dat zij het toch serieus samen weer willen proberen.