Nieuws/Entertainment
1461541581
Entertainment

’Robots op set Mission Impossible controleren op coronamaatregelen’

Tom Cruise

Tom Cruise

Na zijn woede-uitbarsting over crewleden die zich niet aan de coronamaatregelen houden, is wel duidelijk dat het Tom Cruise menens is als het om het virus gaat. Volgens The Sun heeft de acteur nu zelfs twee robots gekocht die op de set rondrijden om te controleren of alle regels in acht worden genomen.

Tom Cruise

Tom Cruise

Daarnaast zouden de apparaten ook ingezet worden om cast en crewleden te testen op corona. Een bron op de set van de zevende Mission: Impossible-film verklaart tegenover de krant: „De robots zijn erg geavanceerd en nogal intimiderend. Een beetje zoals de Terminator, alleen niet zo gewelddadig.”

Vorige maand lekte een geluidsopname uit waarop was te horen hoe Cruise tekeer ging over de nalatigheid rond de maatregelen die hij op de set zag. De acteur was razend en schreeuwde de crew toe dat ze eruit zouden vliegen als hij ze nog een keer zou betrappen op het niet dragen van een mondkapje, afstand houden of andere beleidsregels. „De filmindustrie heeft het ontzettend moeilijk en wij zijn een van de weinige films die nu gemaakt kunnen worden. Pak in godsnaam je verantwoordelijkheid! Er zijn zoveel collega’s uit ons vak die zonder werk zitten en het ontzettend moeilijk hebben.”

De opnames van Mission: Impossible 7 worden binnenkort afgerond in Engeland. Daarna staat nog een aantal draaidagen in Dubai gepland.