Nieuws/Entertainment
1464287049
Entertainment

Brad Pitt staat model

Hoewel Brad Pitt en Angelina Jolie al een aantal jaar uit elkaar zijn, zijn ze beide nog steeds verbonden aan hun Franse wijnmerk Miraval. Het wijnhuis komt met een nieuwe rosé, Miraval Rosé Vintage 2020,waarvoor Brad Pitt model staat in de reclamecampagne. Dit meldt People.

Brad, die al vanaf 2012 Miraval wijnen produceert, poseerde slechts een keer eerder voor zijn eigen label. Het ging toen om de rosé champagne die Miraval afgelopen zomer op de markt bracht.

Bij deze nieuwe wijn van hem én Angelina is hij daadwerkelijk onderdeel van de marketingcampagne en dat deed hij niet eerder. Brad liet zich hiervoor fotograferen door Lachlan Bailey, een fotograaf uit Los Angeles, die drie weken geleden nog een portetfoto van de Hollywoodster op zijn Instagram deelde. Pitt is in de campagne te zien op een zwart-wit foto, geschoten aan een zwembad. De acteur hoopt zo wijnliefhebbers te overtuigen van het gevoel dat hij in de Franse Provence heeft: dat van levensgenieter.

Brad en Angelina startten hun bedrijf in 2012 en waren vrij snel succesvol. Toen ze in 2016 uit elkaar gingen, besloten ze hun Franse landhuis en bijbehorende wijngaarden te behouden en door te gaan met het produceren van hun wijn. Dit deden ze, volgens insiders, voor hun kinderen. „Als dit succesvol blijft, hebben de kinderen ook iets om op voort te borduren.”