Entertainment/Sterren
1464498862
Sterren

Roxeanne Hazes laat tournee met ’dubbel’ gevoel doorgaan

Roxeanne Hazes

Roxeanne Hazes

Roxeanne Hazes heeft besloten haar tournee komend najaar gewoon door te laten gaan. De zangeres houdt er wel een ’dubbel’ gevoel over omdat door het verplichte coronatoegangsbewijs een deel van haar fans wellicht zal afhaken.

Roxeanne Hazes

Roxeanne Hazes

„Ik ben blij, want we mogen eindelijk weer. Dansend, zingend, zwetend, lachend en jankend met elkaar een feestje bouwen, zoals we dat al die jaren zo goed met elkaar konden”, schrijft Hazes vrijdag op Instagram. „Voor een grote groep mensen betekent dit iets van hun vrijheid terugwinnen en met een veiliger gevoel weer meedoen aan de samenleving. Maar ik begrijp ook dat er een groep mensen afhaakt, niets wil weten van een coronapas, klaar is met deze test-samenleving.”

Om die reden heeft de zangeres wel overwogen om de tournee weer te verplaatsen. „Maar mijn liefde voor muziek, voor mijn publiek, mijn jongens, de zalen en mijn team is onvoorwaardelijk.”

Fans die naar een van de shows komen krijgen volgens Hazes een ’onvergetelijke’ avond. „Ik heb natuurlijk niet stil gezeten, dus verwacht nieuwe muziek tijdens de komende optredens.”