Entertainment/Sterren
1466433598
Sterren

Al Pacino gaat viraal om dit telefoonhoesje

Het etentje dat Al Pacino afgelopen week had met onder andere acteur Jason Momoa en artiest Julian Schnabel is niet onopgemerkt gebleven. En dat had alles te maken met het telefoonhoesje van de 81-jarige acteur, waarop een beeltenis van het animatiefiguur Shrek te zien is. Op sociale media regende het reacties en is er inmiddels een run op het betreffende hoesje. Dit meldt The New York Post.

Momoa plaatste een foto van het gezelschap, dat bestond uit zeven personen, op sociale media om de nieuwe tentoonstelling van Julian Schnabel te vieren. Maar al snel ging het alleen nog maar over Pacino en Shrek. Marie Bardi, een producer van de podcast Blank Check, schreef op Twitter: „Al zijn koptelefoon is al iconisch, maar ik ga grondig onderzoek doen naar wat er te zien is op zijn hoesje.” Niet lang daarna plaatste ze een screenshot van het Shrek-hoesje, dat te koop is op Amazon voor 10 euro.

Op het hoesje zijn meerdere beeltenissen te zien van het groene animatiefiguur. Twitteraars reageerden verbaasd én verheugd op Pacino’s keuze. „Hahahaha, wat een legende is deze man! Dan ben je gewoon Michael Corleone en Tony Montana en dan heb je een hoesje van Shrek! Ik ga er meteen een kopen”, aldus een volger. Een ander schrijft: „Hoe een filmheld respect toont voor een andere filmheld...fantastisch dit. Al & Shrek forever!.”

Pacino’s 21-jarige dochter Olivia bevestigde aan een volger dat de acteur inderdaad een hoesje van Shrek heeft. Pacino heeft zelf nog niet gereageerd op de ontstane commotie.