Nieuws/Entertainment
1466610966
Entertainment

Ex-man Kelly Clarkson eist bizarre maandelijkse toelage: 365.000 euro

Kelly Clarkson

Kelly Clarkson

Hoewel Kelly Clarkson de voogdij over haar twee kinderen River (6) en Remy (4) heeft gekregen, die ze deelt met haar ex-man Brandon Blackstock, betekent dat niet dat haar ex het daarbij laat zitten. Hij eist een maandelijkse toelage van 365.000 euro voor zowel hem als hun kinderen. Dat meldt People.

Kelly Clarkson

Kelly Clarkson

Volgens een bron is het bedrag dat Blackstock eist ’krankzinnig’. „Kelly heeft eerder al aangeboden om alle kosten die voor hun kinderen gemaakt moeten worden te betalen, maar daarmee neemt hij geen genoegen. Hij zegt het door hem gevraagde bedrag nodig te hebben om maandelijks rond te kunnen komen.”

Mocht Blackstock zijn eis er doorheen krijgen, dan strijkt hij ruim 4,3 miljoen euro per jaar op. Daar komen ook nog eens de kosten van zijn advocaten bij, zo’n 1,5 miljoen euro.

Clarkson kreeg de voogdij toegewezen omdat de kinderen zijn geboren en getogen in de staat Californië, waar Kelly nog altijd woonachtig is. Brandon is inmiddels verhuisd naar de staat Montana, waardoor de rechter besloot dat River en Remy in hun ’home state’ moesten blijven om niet teveel verandering in hun leven te veroorzaken. Wel mag Blackstock zijn kinderen twee weekenden in de maand hebben en mag hij in Los Angeles altijd op bezoek bij zijn kroost.