Nieuws/Entertainment
1471707
Entertainment

Rachel hoeft dit jaar niet heel alleen kerstfeest te vieren

André Hazes verzoent zich met moeder!

André en Rachel Hazes

André en Rachel Hazes

Er heeft zich een heus kerstwonder voorgedaan in huize Hazes. Zoon André en moeder Rachel hebben na jaren in onmin te hebben geleefd, eindelijk de strijdbijl begraven.

André en Rachel Hazes

André en Rachel Hazes

„Herenigd!”, schrijft André bij een foto waarop hij te zien is met zijn vrienden én Rachel. Ook Monique Westenberg, de vriendin van de zanger, deelde de foto op Instagram en schrijft erbij: „Omdat het tijd is. Voor rust en ruimte, in hoofd en hart. Omdat loslaten, ook verder gaan betekent. Omdat we de hele wereld niet kunnen veranderen, maar de wereld in en om ons heen wel. Stapje voor stapje, in vrede, respect én met elkaar. Mooie kerstdagen.”

Monique vertelde afgelopen zomer in het RTL-programma The Story of My Life dat zij kort heeft gedacht dat zíj de reden was van de breuk tussen André en zijn moeder. „Er was eerst wel contact en dat was toen ineens voorbij. Ik had er slapeloze nachten van. Het maakt je gek. Het is een ontzettend groot verdriet en het doet mij ook verschrikkelijk pijn.”

Nog nooit zo gekwetst

Zowel André als Monique bleven in het programma zwijgen over de precieze reden van de breuk. De zanger had het over „discussies die uit de hand zijn gelopen”. Monique zei later dat ook zij en Rachel botsten. „Ik ben nog nooit zo door een volwassen persoon gekwetst”, zei ze.

De verzoening tussen André en zijn moeder betekent overigens niet dat alle familieproblemen voorbij zijn. Op de foto ontbreekt namelijk André’s zus Roxeanne - en haar verloofde Erik Zwennes - met wie hij al jaren geen contact meer heeft.