Nieuws/Entertainment
1472811
Entertainment

Alexander Pechtold vindt nieuwe liefde in eigen partij

D66-leider Alexander Pechtold (52) is gevallen voor een bijna twintig jaar jongere partijgenote die op de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen in Meppel op de vijfde plek staat, Anne Lok (33). Hiermee lijkt er dan definitief een einde aan het huwelijk met zijn ooit zo geliefde Froukje Idema (48).

De moeder van vijf kinderen blijkt al meer dan een jaar in het diepste geheim een relatie te hebben met de D66-fractievoorzitter, onthult weekblad Privé. Het zal dan ook niet de eerste keer zijn dat de politicus bij de rijtjeswoning van de Meppelse wordt gesignaleerd.

Over de relatie wil Anne niet veel woorden kwijt. De schoolleider van de afdeling atheneum/gymnasium van het Bornego college zegt: „Ik doe geen uitspraken over mijn privéleven.” De politiek assistente van Alexander Pechtold bevestigt het nieuws. „Anne en Alexander hebben inderdaad een verhouding. Ze hebben elkaar binnen D66 leren kennen.” Hoe lang de twee een relatie hebben wil ze niet zeggen.

Hoewel er al langere tijd geruchten de ronde deden dat het huwelijk tussen Alexander en zijn vrouw Froukje Idema aan een zijden draadje hing en ze gescheiden van elkaar woonden, lijkt dat nu met dit nieuws bevestigd.

Lees vanaf aanstaande woensdag alles over de nieuwe liefde van Alexander Pechtold in weekblad Privé.