Entertainment/Sterren
1473484065
Sterren

3FM-dj Mark van der Molen ontkent sturen filmpje aan minderjarige

NPO 3FM-dj Mark van der Molen heeft woensdag in reactie op een uitzending van het juicekanaal Roddelpraat ontkend een pikante video te hebben gestuurd naar een minderjarige vrouw. „Iets sturen naar iemand van 13 jaar, doe eens effe heel gauw normaal. Ik neem hier volledig afstand van. Heb je enig idee wat voor aantijging dat is”, schrijft de 36-jarige Van der Molen in een bericht op Instagram.

De presentatoren van het roddelkanaal zeiden in een woensdag op YouTube verschenen video dat Van der Molen een filmpje heeft gestuurd naar een meisje. De dj zegt daarna veel ’gekke’ en ’hele boze’ berichten te hebben ontvangen. „En begrijpelijk. Zou ik ook sturen of denken als ik dat zou zien.”

Van der Molen zegt ’zwart-op-wit-bewijs’ te hebben dat dit jaren geleden speelde met iemand die ’toen 31’ was. Dat gesprek ligt volgens de dj bij zijn werkgever. „En dat gesprek met haar hou ik, behalve met de mensen die het echt moeten zien, privé. Dat doe je met privégesprekken. Ik wel.” De radiozender laat desgevraagd weten het bij de reactie van Van der Molen te houden.