Nieuws/Entertainment
1475568
Entertainment

Verzoening komt ook voor André Hazes als verrassing

Met een gezellige familiefoto aan de dinertafel bracht André Hazes op kerstavond heel Nederland op de hoogte van dé verzoening van het jaar. Toch zag het er lang naar uit dat het nooit meer goed zou komen tussen de 23-jarige zanger en zijn moeder Rachel. Dat moet het AD ook gedacht hebben, dat afgelopen weekend nog een interview met André publiceerde, waarin duidelijk werd dat een familiehereniging zo goed als uitgesloten leek.

„We zijn bij het onderwerp waar Hazes het eigenlijk niet meer over wil hebben: het verbroken contact met zijn moeder”, staat er te lezen in het dagblad. „Na een ruzie over zijn partner, de zeventien jaar oudere Monique, besloot hij in 2016 volledig met zijn moeder te breken. Ze zag zelfs haar kleinkind, Hazes’ inmiddels één jaar oude zoon, nog nooit. En daar gaat deze kerst geen verandering in komen.”

André geeft vervolgens aan dat hij „er genoeg over heeft gezegd”, maar benadrukt: „Ik had me qua opvoeding geen betere moeder kunnen wensen. Ze deed alles. En ga er maar aan staan, hè: je bent 34 en ineens sta je er alleen voor met je twee kinderen. Vlak voordat ze hun moeilijkste leeftijd bereiken. Dat heeft ze echt heel goed gedaan. Klaar. Punt.”

Een goede bron weet PRIVÉ te melden, dat het Rachel is die het initiatief heeft genomen. „Een verzoening zat al eerder in de lucht. De moeder van André en Roxeanne heeft al eerder aangegeven om elkaar te zien en ergens af te spreken.”