Nieuws/Entertainment
1487299
Entertainment

Bibi Breijman kampt met burn-out

Bibi Breijman, bekend van onder andere Oh Oh Cherso en haar deelname aan het programma It Takes Two, vertelt openhartig in een vlog over haar burn-out. „Ik ben volledig de weg kwijt.”

Een tikkeltje verward en bedroefd legt ze uit dat ze momenteel een moeilijke periode doormaakt. „Ik ben naar de dokter geweest. Ik heb een burn-out. Het gaat niet goed met me. Als ik voor de deur sta met mijn sleutelbos weet ik gewoon niet meer welke sleutel er in mijn sleutelgat past. Als ik ga afrekenen bij de kassa krijg ik een paniekaanval omdat ik denk dat ik mijn portemonnee niet bij me heb terwijl ik hem gewoon in mijn handen heb.”

Volgens Bibi is de burn-out een gevolg van een hoge werkdruk de afgelopen jaren. Ze legt uit: „Ik ben altijd maar doorgegaan. Ik was alleen maar bezig met werken, werken en nog eens werken. Ik was bang dat ik anders mijn huis niet meer zou kunnen betalen. Dat speelde continue door mijn hoofd. Toen ben ik zo lang doorgegaan met werken dat ik nu helemaal de weg kwijt ben.”

Hoewel de elf jaar jongere vriendin van Waylon zich heeft voorgenomen om minder te vloggen en meer rust te nemen, houdt ze hoop dat in het nieuwe jaar alles weer beter wordt. „Ik weet niet wanneer een burn-out ophoudt, maar ik kom heus wel weer terug.”