Nieuws/Entertainment
1488219
Entertainment

Monica Geuze houdt geslacht baby geheim

Monica Geuze houdt in haar vlogs weinig verborgen over haar privéleven, maar het geslacht van haar baby houdt de aanstaande moeder geheim tot de geboorte.

Dit vertelt de 22-jarige brunette zondag in haar nieuwste vlog vanuit Dubai, waar ze met haar vriend Lars Veldwijk op vakantie is. Monica en Lars weten het geslacht al. „Het liefst praat ik over hij of zij, maar het geslacht houden we geheim tot de baby geboren is.”

Monica vertelt dat haar zwangerschap alles te maken heeft met haar recente besluit te stoppen met de dagelijkse vlogs. In haar vorige video zei ze al dat ze meer behoefte heeft aan privacy. Nu zegt ze dat de gezinsuitbreiding ook een reden is om minder van haar privéleven te delen. „Ik wil ons kindje niet dagelijks blootstellen aan de camera”, zegt ze. „Ik vind dat heel lastig. Ik deel bijna alles wat ik doe. Ik ga dat niet bepalen voor mijn kindje. Daarom geen dagelijkse vlogs meer, anders ontkom ik er niet aan. Ik zou dat niet goed vinden voor mijn kindje.”

De vlogster, die veertien weken zwanger is, had het heuglijke nieuws het liefst op een later moment bekendgemaakt. Ze zegt dat ze tijdens haar vakantie onder druk is gezet door media die via bronnen hadden gehoord dat ze in verwachting is. Monica noemt het jammer dat ze niet zelf de regie in handen had als aanstaande moeder. „Ik heb tijdens het varen in Dubai noodgedwongen een foto op Instagram geplaatst waarmee ik het zelf bekendmaakte. Ik vind dat soort dingen heel erg jammer, vooral omdat je zwangerschap echt iets van jezelf is, al snap ik dat ik mijn leven op internet deel.”

Monica zegt verder dat de zwangerschap gepland was en dat ze mega happy is.