Entertainment/TV
1490793867
TV

Einde GoT wordt niet opnieuw opgenomen

De roep van veel fans om het laatste seizoen van Game of Thrones opnieuw te verfilmen is voor niets geweest. Chef programmering bij HBO Casey Bloys heeft laten weten dat er op geen enkele manier wordt nagedacht over een remake van het verhaal dat veel kijkers heeft teleurgesteld.

„Er zit een vervelende kant aan zo’n gigantisch populaire show als Game of Thrones”, zei Bloys, „en dat is dat fans een stevige mening hebben over wat een bevredigend einde zou zijn.”

Ondanks alle kritiek ontving de serie 32 Emmy-nominaties eerder deze maand, een record.

Prequel

HBO werkt nu aan een prequel van Game of Thrones. De eerste afleveringen spelen zich af in Ierland, duizenden jaren eerder dan het origineel, met een hoofdrol voor Naomi Watts. Volgens Bloys heeft de kritiek van de fans geen invloed gehad op de aanpak van HBO bij het nieuwe project.

Fans hadden onder meer kritiek op het feit dat de laatste afleveringen van Game of Thrones een origineel verhaal vertellen en dus niet meer, zoals eerdere seizoenen, zijn gebaseerd op de boekenreeks A Song of Ice and Fire. Dit omdat Game of Thrones de boekenreeks heeft ingehaald.

safe-and-fast iconVeilig betalen
box icon14 dagen bedenktijd
safe-and-fast iconVeilig betalen
box icon14 dagen bedenktijd