Entertainment/Gossip
1493733426
Gossip

Sterrenparade op Leonardo DiCaprio’s feestje, maar zíj ontbrak

Het was een heus sterrenfeestje, dit weekend in de villa van Leonardo DiCaprio in Beverly Hills. En die verzameling A-listers hebben met elkaar flink de bloemetjes buiten gezet, volgens Page Six. Er was echter wel één opvallende afwezige.

De indrukwekkende gastenlijst van de Hollywoodster bevatte meerdere acteurs als Tobey Maguire, Bradley Cooper, Kate Hudson, Rami Malek, Jamie Foxx en Ashton Kutcher. Maar ook sterren als Mick Jagger en basketballer LeBron James waren van de partij. Model Stella Maxwell kreeg een uitnodiging en ook Rebel Wilson en haar verloofde Ramona Agruma mochten meegenieten van de overdadige catering en de muziek.

Opvallende afwezige was dan weer topmodel Gigi Hadid, die de afgelopen maanden herhaaldelijk met hem gespot werd. Geruchten over een eventuele relatie tussen de twee deden dan ook volop de ronde.

Een insider liet aan People weten dat het een ’fantastisch feest’ was. „Iedereen leek het geweldig naar zijn zin te hebben.” Foto’s daarvan kwamen niet naar buiten, want DiCaprio liet zijn gasten hun mobieltjes inleveren.