Nieuws/Entertainment
1493813
Entertainment

Ismail Ilgün geeft rapper er flink van langs

Voormalige treitervlogger gelooft niets van excuses Boef

Ismail Ilgün (l.) gelooft niets van de excuses van Boef (r.)

Ismail Ilgün (l.) gelooft niets van de excuses van Boef (r.)

Ismail Ilgün heeft op sociale media vernietigend uitgehaald naar rapper Boef, die voor veel opschudding zorgde door vrouwen die hem afgelopen weekend een lift aangeboden ’hoeren’ te noemen. „Ik vind het jammer dat je dan een ongemeende sorry uitbrengt”, aldus de voormalige ’treitervlogger’.

Ismail Ilgün (l.) gelooft niets van de excuses van Boef (r.)

Ismail Ilgün (l.) gelooft niets van de excuses van Boef (r.)

Boef haalde de woede van veel mensen op de hals door in een Snapchat-filmpje drie vrouwen voor ’kechs’ - het Marokkaans Arabische woord voor hoer of slet - uit te maken. Inmiddels heeft de rapper in een video op Instagram zijn excuses aangeboden en zegt hij bovendien spijt te hebben van de daaropvolgende reactievideo die dinsdag voor nog meer ophef zorgde.

Ongemeende excuses, zo laat Ilgün weten op Twitter. „Het gaat er niet om wie het beter doet”, schrijft de vlogger, die vorig jaar zomer negatief in het nieuws kwam toen hij filmpjes maakte waarin hij mensen beledigde „Ik ben 20 en zal vast nog fouten maken. Maar deze jongen is 24 en weet wat hij zegt. Ik vind het jammer dat je dan een ongemeende sorry uitbrengt. Alsof iedereen een kind is en erin trapt. Laat die straatmentaliteit los en respect people.”

Hypocriet

Eerder op de dag had Ilgün al op niet mis te verstane wijze zijn gal gespuwd over het gedrag van de rapper. „Deze jongen gaat het nooit leren. Je neukt zelf vrouwen, bent elke dag tot laat in de club, gaat van vrouw naar vrouw... Wat ben jezelf dan? Hoertje/hypocriet. Begon hem te mogen, maar na al die fouten en nog steeds niet ervan geleerd te hebben, laat hij zien wat voor sukkel hij is. Doe wat goeds met je bereik.”

Boef deed „in een dronken bui” zijn uitspraken, nadat hij tijdens de jaarwisseling een lekke band had gekregen. De rapper kreeg hulp van drie vrouwen die hem naar huis brachten, die hij vervolgens ’kechs’noemde. De rapper deed er een dag later nog een schepje bovenop, toen hij in een reactie liet weten dat alle vrouwen in clubs met alcohol en korte rokjes ’kechs’ zijn.