Nieuws/Entertainment

Na oma, nu ook opa Tilburgse stylist overleden

Nieuw drama voor Roy Donders

Roy Donders

Roy Donders

Hollandse Hoogte

Slechts twee maanden na het overlijden van zijn oma, is nu ook de opa van Roy Donders woensdagochtend overleden. Dat laat een bron, die dicht bij de Tilburgse stylist staat, weten aan Privé.

Roy Donders

Roy Donders

Hollandse Hoogte

De grootouders van Roy waren vorig jaar nog zeventig jaar getrouwd. Na de dood van zijn oma, liet de entertainer weten dat zijn opa op alle steun van de familie kon rekenen. „De afgelopen dagen zijn we nog zo veel mogelijk bij haar geweest en zijn we er natuurlijk voor opa geweest.”

De opa en oma van Roy Donders tijdens de presentatie van de huispakkenlijn.

De opa en oma van Roy Donders tijdens de presentatie van de huispakkenlijn.

Hollandse Hoogte

Roy zag zijn opa en oma als zijn tweede ouders en was dan ook ontroostbaar toen hij vorige maand afscheid moest nemen van zijn oma, die al langere tijd ziek was. De Brabander nam zelfs het besluit zijn concert in 013 te annuleren. Op Facebook liet hij weten nog te veel verdriet te hebben op te kunnen optreden.

„Tijdens de repetities kon ik maar aan één ding denken”, schreef de entertainer op Facebook. „Namelijk aan mijn lieve omaatje die ik enorm mis en die natuurlijk bij mijn eerste show aanwezig had moeten zijn. Voor mij geeft dit een heel dubbel gevoel, het voelt niet compleet en ik word er enorm verdrietig van.”

Bekijk meer van