Nieuws/Entertainment
1499283694
Entertainment

Demi Lovato reageert op kritiek reis naar Israël

Demi Lovato

Demi Lovato

Demi Lovato keerde onlangs terug naar de Verenigde Staten na een lange reis door Israël, en moest gelijk haar excuses aanbieden voor de keuze van haar vakantieland. Op haar Instagram Story reageert ze op de kritiek over haar vermeende ’steun’ aan Israël, dat al jarenlang in conflict is met de Palestijnen.

Demi Lovato

Demi Lovato

„Ik kreeg een gratis reis naar Israël aangeboden, in ruil voor een paar Instagram-berichten over mijn vakantie. Niemand vertelde me dat daar iets mis mee was of dat ik daar iemand mee kon beledigen”, laat de zangeres weten. „Maar het spijt me als ik iemand pijn heb gedaan of beledigd, dat was niet mijn bedoeling.” Lovato benadrukte dat het voor haar ging om de spirituele ervaring, niet om een politiek statement te maken.

Tijdens haar reis door Israël liet de popster zich dopen in de Jordaan. „Ik ben een Amerikaanse zangeres. Ik ben christelijk opgevoed en heb Joodse voorouders. Toen ik de kans kreeg om plaatsen te bezoeken die ik ken van verhalen uit de Bijbel zei ik ja”, schrijft Lovato.