Entertainment/Gossip
1503723361
Gossip

Ook Hayley Atwell blijkt niet de ware

’Tom Cruise breekt opnieuw met vriendin’

Is Tom Cruise weer vrijgezel?

Is Tom Cruise weer vrijgezel?

Noem het gerust een knipperlichtrelatie wat Tom Cruise (59) had met zijn vriendin Hayley Atwell (40). De twee leerden elkaar kennen in 2020 tijdens het draaien van Mission Impossible 7. Cruise, naast acteur ook – en nog altijd – vrouwenmagneet van beroep, viel als een blok voor de bijna twintig jaar jongere Brits-Amerikaanse actrice. De klik bleek wederzijds, maar hun liefdespad bleek bezaaid vol obstakels...

Is Tom Cruise weer vrijgezel?

Is Tom Cruise weer vrijgezel?

Aan-uit, aan-uit, aan-uit. Zelfs een gloeilamp zou er horendol van zijn geworden. Jazeker, melden intimi aan The Sun, de liefde was er echt wel en ook de aantrekkingskracht was aanwezig, maar toch ontbrak net dat ene deeltje waardoor het tussen Tom Cruise en Hayley Atwell geen 100 %-match was. „Ze hebben besloten om definitief uit elkaar te gaan. Er is echt wel chemie tussen de twee, er is ook geen ruzie. Sterker nog, ze willen voortaan ’als goede vrienden’ door het leven gaan.”

Zoals gezegd, het acteurskoppel koos al vaker hun eigen weg, maar kwamen de laatste twee jaar ook steeds weer bij elkaar. Zoals tijdens de recente première van Top Gun: Maverick in Londen. Daar verscheen Hayley ’ineens’ weer samen met Cruise op de rode loper, en dat terwijl de verzamelde pers in de veronderstelling was dat het juist ’uit’ zou zijn tussen de twee.

Niet dus. Nou ja, wel dus. Een paar weken later hangt de vlag er namelijk al weer anders bij. „En nu is het voorgoed”, aldus dezelfde bron.

Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop