Entertainment/Gossip
1504704298
Gossip

Zwangere Jennifer Lawrence wil liever niet over baby praten

Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence is in verwachting van haar eerste kindje, maar vindt het best lastig om daar openlijk over te praten met anderen. De actrice wil de privacy van haar kroost koste wat kost beschermen, zo zegt ze in een interview met Vanity Fair.

Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence

Als Oscarwinnares is het voor Jennifer eigenlijk bijna onmogelijk om niet door journalisten of anderen gevraagd te worden naar haar werk en privéleven. Toch zou ze dat misschien soms, omwille van haar baby, graag anders zien.

„Als iemand op een feestje tegen mij zou zeggen ’oh mijn god, je krijgt een baby’, dan kan ik niet zeggen ’daar wil ik niet over praten. Ga uit m’n buurt, gek!’ Maar ieder instinct in mijn lichaam wil de privacy van de baby beschermen voor de rest van zijn of haar leven, zo goed als ik kan”, aldus de aanstaande moeder.

De Hunger Games-actrice wil daarom niet dat vreemden zich later gemakkelijk te vertrouwd gaan voelen in de buurt van haar baby. „Ik wil niet dat iemand zich welkom kan voelen in zijn of haar bestaan. Dat begint voor mij door de baby niet te betrekken bij dit onderdeel van mijn werk.”

Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop