1512471
Entertainment

’Bezopen’ Gordon geeft interview vanaf Golden Globes

Gordon Heuckeroth

Gordon Heuckeroth

Gordon was gisteravond te gast bij de uitreiking van de Golden Globes. Op Radio 538 in de ochtendshow Evers Staat Op geeft hij een live interview vanuit Hollywood waar de zanger duidelijk iets te diep in het glaasje heeft gekeken. „We hebben hier een Terpstraatje!”, zegt Evers.

Gordon Heuckeroth

Gordon Heuckeroth

Het interview begint met „de beste wensen”, uitgesproken met een dubbele tong, gevolgd door een hartstochtelijke lachbui. „Schat ik moet je wat vertellen! Het is hier zo fantastisch!” Het kost de 49-jarige Gordon duidelijk moeite om de woorden goed uit te spreken.

Als Evers vraagt of hij nog bekende mensen heeft gesproken, zegt Gordon wat we allemaal al dachten. „Gesproken? Gezopen zul je bedoelen! Sorry, ik moest even slikken. Goedemorgen Nederland! Ik heb Jack Nicholson gesproken, maar die was me echt te oud... Die gaat hem niet worden. Oh en Chris Hemsworth, die Australische acteur, dat is mijn droomman!”

De speech van Oprah heeft duidelijk veel indruk gemaakt. „Zo indrukwekkend, dat sprak iedereen tot de verbeelding. We kunnen wel allemaal zeggen #metoo, maar doen we er ook wat aan? Oh, en weet je wat erg was? Ik schaamde me dood... iedereen was in het zwart en ik had een rode smoking aan. Iedereen vol respect, en ik heb rood! Ik kan er nog steeds niet over uit!”, proest Gordon uit, waarna hij een aanstekelijke slappe lach krijgt waar die zeker een minuut in blijft hangen.

De zanger ging vorig jaar naar eigen zeggen „met een van zijn 398 vriendjes naar het event”, dit jaar had hij een Belgische journaliste aan zijn arm. Luister hier het gehele interview.