Entertainment/Sterren
1512618722
Sterren

Douwe Bob vergelijkt zichzelf met Nick Cannon: ’Ik moet aan de bak’

Douwe Bob heeft zichzelf met enige zelfspot vergeleken met Nick Cannon, die onlangs zijn elfde kind mocht verwelkomen. Onder een bericht op sociale media, waarin staat dat acteur en presentator Cannon zijn vierde kind in vier maanden tijd had gekregen, schrijft Douwe Bob: „Ik moet aan de bak.”

De reactie van de 29-jarige artiest leidt tot hilariteit. „Geweldig, een beetje zelfspot. Dat kunnen veel mensen niet meer opbrengen tegenwoordig”, reageert iemand onder het bericht van Douwe Bob. Een ander: „Hahahaha, je hebt altijd baas boven baas.” Douwe Bob kreeg in mei van dit jaar zijn derde kindje in zes maanden tijd. In december werd hij al vader van twee andere kinderen, allebei bij een andere vrouw. „Het is wat het is”, zei de zanger eerder al over de situatie.

Cannon verwelkomde eerder deze maand zijn elfde kindje. Tegelijkertijd is er nog een twaalfde onderweg. Het meisje heeft de naam Beautiful Zeppelin gekregen. De andere kinderen van Cannon zijn zoon Rise (1 maand), dochter Onyx (twee maanden), zoon Legendary (drie maanden), de tweelingjongens Zion en Zillion (1 jaar), dochter Powerful Queen (2 jaar), zoon Golden (5) en de 11-jarige tweeling Monroe, een jongetje, en Moroccan, een meisje. Cannon kreeg al zijn kinderen bij zes verschillende vrouwen. Model Alyssa Scott is momenteel opnieuw zwanger van Cannon. De twee hadden al een zoon samen maar het jongetje, genaamd Zen, stierf vijf maanden na zijn geboorte.