Entertainment/Gossip
1515566369
Gossip

Meer pesttweets Chrissy Teigen opgedoken: ’Mensen zoals jij verdienen het om te sterven’

Chrissy Teigen

Chrissy Teigen

Enkele uren na de publieke excuses van Chrissy Teigen voor haar pestgedrag, heeft modeontwerper Michael Costello een boekje opengedaan over zijn ervaringen met de kookboekenschrijfster. Hij vertelde op Instagram dat Teigen jarenlang zijn carrière saboteerde en deelde een aantal haat-dm’s die het model hem stuurde.

Chrissy Teigen

Chrissy Teigen

Onlangs brachten Courtney Stodden en Farrah Abraham naar buiten dat zij in het verleden enorm zijn gepest door Teigen.

Tegen Stodden zei de vrouw van John Legend onder meer dat zij zich maar beter van het leven kon beroven. Na een maand stilte op sociale media deelde Teigen maandag een excuusbrief. „Er gaat geen dag voorbij dat ik niet het het gevoel heb verpletterd te worden van spijt. Ik was gewoon een trol. En dat spijt me.”

Niet lang daarna deelde Costello, een oud-deelnemer van Project Runway, zijn verhaal. Hij vertelt dat er in 2014 een plaatje werd gedeeld op social media van een racistische uitspraak die hij zou hebben gedaan. Dat bleek later te zijn gephotoshopt en werd verwijderd door Instagram. De modeontwerper laat met screenshots zien dat hij Teigen meerdere keren heeft benaderd per dm om uit te leggen dat de post nep was. Ze stuurde hem berichten terug waarin ze onder meer zei: „Racistische mensen zoals jij verdienen het om te lijden en te sterven.” en „Je carrière is over, let maar op.”

Volgens Costello hebben Teigen en haar vriendin en styliste Monica Rose er daarna alles aan gedaan om hem al zijn klussen te ontnemen. Ze zouden mensen en merken uit de mode-industrie hebben gedreigd dat als zij niet met Costello braken, Teigen en Rose niet meer met hen zouden werken. De modeontwerper zegt dat hij er mentaal zwaar onder heeft geleden dat hij ’ het doelwit van de machtige elite van Hollywood’ was, en zelfs suïcidale gedachten kreeg door de pesterijen.