Nieuws/Entertainment
1518803459
Entertainment

Britt Dekker langs rode loper Televizier Gala

Britt Dekker

Britt Dekker

Britt Dekker presenteert woensdag weer de Rode Lopershow voorafgaand aan het Gouden Televizier-Ring Gala in Amsterdam. Britt gaat langs de rode loper in gesprek met de kanshebbers voor de televisieprijzen. Stylist Maik de Boer beoordeelt de outfits van de sterren, kondigde omroep AvroTros donderdag aan.

Britt Dekker

Britt Dekker

In de Rode Lopershow wordt al meteen de eerste prijs van de avond bekendgemaakt. De Televizier-Ster Digital Impact wordt uitgereikt aan het programma met de leukste online-ervaring voor de kijker. Genomineerd zijn Boer zoekt Vrouw (KRO-NCRV), Expeditie Robinson (RTL 5) en Heel Holland Bakt (Omroep MAX). Deze prijs ging vorig jaar naar het programma Wie is de Mol?.

Boer zoekt vrouw heeft de nominatie te danken aan de webseries waarin afgevallen boeren worden gevolgd. Expeditie Robinson, dat dit jaar van RTL 5 naar RTL 4 verhuisde, is wederom in de running, omdat ook onbekende Nederlanders een gooi mochten doen naar een plek in de survivalshow. De Omroep MAX-hit Heel Holland bakt gooit hoge ogen met zijn app.

Britt Dekker maakt later op de avond ook zelf kans op een prijs. Ze maakt met haar Zappsport-collega Ron Boszhard kans op de Televizier-Ster in de categorie Jeugd, voorheen de Gouden Stuiver.