Nieuws/Entertainment
1520674040
Entertainment

Kijkcijferrecord voor The Masked Singer

In de halve finales van The Masked Singer werden dit keer niet één, niet twee, maar liefst vier deelnemers ontmaskerd. Dat legde het uit Zuid-Korea overgewaaide programma geen windeieren, want met 1,8 miljoen kijkers was het RTL 4-programma het op een na best bekeken programma van de dag.

Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. In The Masked Singer moeten twee panels raden wie er al zingend in een bizar pak op het podium staat. Na de reeks onthullingen zijn er nog vier verklede finalisten over.

Beau van Erven Dorens kon mee profiteren van de goede kijkcijfers van The Masked Singer. Zijn talkshow trok 900.000 kijkers, goed voor de negende plek in de kijkcijferlijst. Concurrent Pauw deed het met 971.000 kijkers iets beter, en stond daarmee op de zevende plaats in de kijkcijferlijst. Matthijs van Nieuwkerks De Wereld Draait Door stak met meer dan 1,2 miljoen kijkers ver boven de concurrentie uit en was gisteren het op twee na best bekeken programma van de dag.

Het NOS Journaal van 20.00 uur was het best bekeken programma van de dag, met meer dan 2 miljoen kijkers. Naar het journaal van 18.00 uur keken iets meer dan 1 miljoen mensen.