Nieuws/Entertainment
152129969
Entertainment

’Tweede seizoen voor Thank you for the music’

Kim-Lian van der Meij

Kim-Lian van der Meij

De spelshow Thank you for the music van SBS6 krijgt een tweede seizoen. Dat laat presentatrice Kim-Lian van der Meij zaterdagavond weten na afloop van de laatste aflevering van dit seizoen.

Kim-Lian van der Meij

Kim-Lian van der Meij

„Zo ontzettend tof dat jullie acht weken lang dit feestje met ons hebben meebeleefd op de zaterdagavond”, schrijft ze op Instagram. „Het was al een feest om dit te mogen maken, maar dat het ook een succes zou worden... dat kun je dan alleen maar hopen. Dus bij dezen, lieve kijkers: BEDANKT!”

Ze laat weten ontzettend blij te zijn met de kijkcijfers en de mooie reacties die ze hebben gekregen en als presentatrice ’van dit leuke programma wil ik graag even de officiële afkondiging doen’, waarna ze teamcaptains Soundos El Ahmadi, Sanne Hans en Johnny de Mol bedankt. Maar ook ’onze special guests die elke week fanatiek mee hebben gespeeld en niet in de laatste plaats... alle amateurzangers die zich durfde te wagen aan onze karaokecomputer’.

„En leuk NIEUWS!!!!! WE WILL BE BACK! Yessss”, sluit ze het bericht af. Wanneer de nieuwe opnamedagen en wanneer het nieuwe seizoen zal worden uitgezonden, is nog niet bekend.