Nieuws/Entertainment
1521787242
Entertainment

Whoopi Goldberg presenteert programma vanuit thuisquarantaine

Hoewel de Amerikaanse talkshow The View nog als een van de weinige dagelijkse live-programma’s wordt uitgezonden vanuit een televisiestudio, doet Whoopi Goldberg haar presentatie vanuit huis. De actrice is uit zelfbescherming thuis in quarantaine gegaan nadat ze vorig jaar te kampen had met een dubbele longontsteking. Dit meldt Page Six.

De 64-jarige Goldberg liet afgelopen week al een keer verstek vanwege een doktersbezoek. Ze zei niet of het hierbij om een Covid-19 test ging, maar volgens een bron bezocht ze de arts om extra veiligheidsmaatregelen te nemen omtrent haar gezondheid nadat ze vorig jaar zo liep te kwakkelen.

„Ik ben bij de dokter geweest en volgens hem kan ik gewoon aan het werk gaan. En net wanneer ik dat weer wilde gaan doen, krijg ik allerlei verschillende signalen binnen. De burgemeester van New York zegt dat we in lockdown gaan en de gouverneur zegt dat dat juist niet gaat gebeuren. Dat zette me aan het denken. En dus heb ik besloten om het heft in eigen hand te nemen door thuis te blijven en werken. Ik kan niet wachten totdat er een beslissing voor mij wordt gemaakt.”