Entertainment/Gossip
1523515377
Gossip

B&B vol liefde-deelneemster Ted (68) vindt liefde bij vijftien jaar jongere man

Ted op Madeira.

Ted op Madeira.

Miljoenen kijkers zagen de afgelopen weken in B&B vol liefde hoe het potentiële liefdesavontuur van deelneemster Ted als een nachtkaars uitging. Geen van de vier mannen was er op het Portugese bloemeneiland Madeira in geslaagd het hart van de 68-jarige bed and breakfast-uitbater te veroveren. Maar nu het programma erop zit, heeft ze ineens wél succes... bij een vijftien jaar jongere man!

Ted op Madeira.

Ted op Madeira.

Kijkcijferhit B&B vol liefde is alweer een week van de buis, maar de deelnemers blijven de gemoederen bezighouden. Een voor een stuurde Ted, liefkozend ’de moeder van de serie’ genoemd, de mannen naar huis die haar het hof probeerden te maken. Heel even leek Tjerk een kans te maken, maar mede door een ’denigrerende opmerking’ aan het adres van een medekandidaat zag hij zijn liefdeskansen verdwijnen als sneeuw voor de zon.

Nu de camera’s echter niet meer draaien, lijkt Ted wél de liefde te hebben gevonden. In tegenstelling tot de, zoals ze het zelf noemt, „zwangere mannen op leeftijd” die haar gezelschap hielden in Portugal, heeft ze nu een 53-jarige, boomlange man aan de haak geslagen. „Hij is een stuk jonger dan de gemiddelde man die mij heeft bezocht, én hij houdt van bungeejumpen”, vertelt ze aan RTL Boulevard.

Welke stellen zijn nog bij elkaar en welke B&B-eigenaren hebben alsnog het geluk in de liefde gevonden? Dat hoor je in Reality Snack:

Aan de desk weet verslaggever Aran Bade nog te melden dat Ted – die drie keer is getrouwd – in haar introductiefilmpje voor B&B vol liefde was ’vergeten te vermelden’ dat ze eigenlijk op zoek was naar een ’sportieve kandidaat, zónder bierbuik’. Maar nu ze een ’strakke’ en ’twee meter lange’ liefde heeft gevonden, zit dat wel snor.

Luister ook naar de B&B Vol liefde-special over de ontwikkeling die Ted heeft doorgemaakt van vrolijke vrouw naar chagrijnig mopshondje, de blinde vlek van Natasja, de krankzinnige familie van Martijn, en nog veel meer: