Nieuws/Entertainment
1523919
Entertainment

Kelly Clarkson: ’Mijn kinderen slaan vind ik prima’

Kelly Clarkson

Kelly Clarkson

Kelly Clarkson heeft in een interview gezegd dat ze zich er helemaal goed bij voelt om haar kinderen te slaan als vorm van straf. People Magazine tekende de uitspraken op die ze deed tijdens een persconferentie voor de Amerikaanse versie van The Voice.

Kelly Clarkson

Kelly Clarkson

De wereldberoemde zangeres is thuis een gewone moeder, die met echtgenoot Brand Blackstock de opvoeding van de driejarige River en de 21 maanden oude Remington evengoed een uitdaging vindt. Daarom vindt ze het geen probleem om af en toe een tik uit te delen of daarmee te dreigen. „Ik zou River nooit hard slaan, ik bedoel gewoon een ouderwets pak voor de broek. Mijn ouders deden dat bij mij en ik heb het goed gedaan in het leven en er geen problemen mee.”

Ze is zich ervan bewust dat mensen vaak een andere mening daarover hebben. Daarom vindt ze het wel eens lastig om haar dochter in het openbaar te bestraffen. „Mensen vinden dat niet okè, maar ik vind er niks mis mee. Gelukkig helpt het vaak al om ermee te dreigen. Dan zeg ik: ’Je krijgt een pak voor de broek als je nu niet stopt’.”

Clarkson heeft ook nog twee stiefkinderen uit een eerdere relatie.