Entertainment/TV
1525077130
TV

Matthijs gaat door gaat langer door

Matthijs van Nieuwkerk zal twee weken langer te zien zijn met Matthijs gaat door. Het eerste seizoen wordt nu afgesloten op zaterdag 27 maart, laat BNNVARA donderdag weten. De laatste twee afleveringen zullen wel een uurtje eerder beginnen op NPO 1, om 20.30 uur. Hierdoor kan de nieuwe reeks van Even tot hier op zijn eigen tijdslot blijven.

De presentator zou na een oudejaarsspecial eigenlijk op 9 januari beginnen met zijn nieuwe programma, maar dat ging niet door omdat hij besmet was met het coronavirus. Uiteindelijk ging Matthijs gaat door op 23 januari van start.

De zaterdagavondshow van Matthijs, waarin hij diverse gasten ontvangt en de muziek wordt verzorgd door de Sven Hammond Big Band, scoorde afgelopen weekend ruim 1,5 miljoen kijkers. Ook de weken ervoor zaten er meer dan een miljoen mensen voor de buis.

Luister ook naar de Cultuur en Mediapodcast van De Telegraaf, waarin Daphne van Rossum, Marco Weijers en Rob Goossens een kritische blik werpen op diverse programma's, series en films: