Entertainment/Royals
1527237999
Royals

Harry en Meghan herdenken opa Philip

Prins Harry en zijn vrouw Meghan hebben gereageerd op het overlijden van prins Philip. Op de website van hun mediabedrijf Archewell heeft het stel een kort eerbetoon geplaatst.

„In liefdevolle herinnering aan de hertog van Edinburgh, 1921-2021”, luidt het bericht. „Bedankt voor je dienstbaarheid. Je zal enorm gemist worden.” De opa van Harry, Philip, overleed vrijdagochtend op 99-jarige leeftijd.

Een Britse koninklijke bron vertelde vrijdag aan de New York Post dat Harry van plan is het vliegtuig naar Engeland te pakken om bij de uitvaart te zijn. Harry en Meghan wonen namelijk in Californië. Het zou de eerste keer zijn dat Harry terugkeert naar Engeland sinds hij in juli naar Amerika verhuisde. Het is niet duidelijk of Harry’s zwangere vrouw Meghan dan ook meekomt. Volgens de bron zou Meghan haar man graag bijstaan in deze tijd, maar moet ze wel goedkeuring krijgen van de dokter om te mogen vliegen.

Harry zou de begrafenis in ieder geval niet willen missen. „Harry was enorm hecht met zijn opa”, vertelt de bron. „Hij is er sowieso bij, hoe moeilijk de relatie van hem en Meghan met de familie ook is.”