1532419
Entertainment

Barbie met spoed naar het ziekenhuis gebracht

Samantha de Jong, oftewel Barbie, is met gillende sirenes naar het ziekenhuis gebracht. Wat er precies aan de hand is, is nog niet duidelijk, maar het lijkt ernstig te zijn.

Op vrijdagochtend is 112 gebeld en is Barbie naar het ziekenhuis gebracht. De ambulance was rond half negen bij haar huis in Scheveningen. Volgens de melding bij het alarmnummer was er sprake van grote spoed. De politie laat aan De Telegraaf weten dat agenten vanochtend vanwege een medische noodsituatie ter plaatse zijn gegaan: „De persoon in kwestie is met verwondingen per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis”, aldus een woordvoerster. Benadrukt wordt dat er niemand gearresteerd is.

Haar ex Michael van der Plas, met wie ze twee kinderen heeft, is inmiddels in Nederland om zijn ex bij te staan.

Samantha heeft een roerige tijd achter de rug. Zo had ze ruzie met haar manager Jake Hampel en RTL. „Mijn leven is een ravage. Er was maar één ding belangrijk: de kijkcijfers. Ik heb nu voor mezelf gekozen. Het wordt hoog tijd dat de waarheid boven water komt. Ik voelde me net een pop. Ze hebben me jarenlang als een hoer behandeld. Ik zeg wat ik denk”, zo vertelde ze daar onlangs over. Bovendien moet ze inmiddels leven van een bijstandsuitkering en ook haar huis in Scheveningen moet ze gedwongen verlaten. „Mijn ouders helpen me met het betalen van mijn huidige huis, het kost namelijk duizend euro per maand. Ik woon in een eengezinswoning en wil kleiner gaan wonen.”

Na meerdere realityseries over haar leven is Barbie inmiddels van de buis verdwenen. De laatste serie ging over het einde van het onstuimige huwelijk met Michael. „Als je voor tv werkt, dan word je geleefd. Je moet soms dingen doen waar je niet achter staat”, aldus de 28-jarige Scheveningse. „Sinds de realityserie is gestopt, voel ik me eigenlijk bevrijd”, besluit Barbie.

Op liefdesgebied gaat het beter met Samantha. Zo heeft ze sinds een aantal weken een nieuwe liefde in haar leven, Jordi uit Leusden. De realityster liet vorige week weten blij te zijn het geluk weer gevonden te hebben.

Het huis van Barbie in Scheveningen

Het huis van Barbie in Scheveningen