Nieuws/Entertainment
1532885
Entertainment

Nieuwe trailer Temptation Island drijft spanning op

Rick Brandsteder

Rick Brandsteder

Na een pikante teaser vorige week, is vandaag opnieuw een spannende trailer van Temptation Island naar buiten gekomen. Het nieuwe seizoen van de serie, dat in februari van start gaat, belooft weer een hoop drama, seks en intriges.

Rick Brandsteder

Rick Brandsteder

In de nieuwe trailer zijn twee busjes te zien die door een Thais landschap rijden. Aan een boom die wordt gepasseerd hangt een affiche met een opsporingsbericht. De vrouw die erop staat is geen onbekende voor fervent kijkers: het is Manouh, de roodharige verleidster uit vorig seizoen die toen amper in beeld kwam.

Dieper in het bos staan presentatoren Rick Brandsteder en Annelien Coorevits. Ze bespioneren de busjes en bellen naar elkaar om door te geven wanneer de mannen en vrouwen in hun vrijgezellenparadijs zijn aangekomen. Dan begint de chaos. „Ik heb iets gehoord in de badkamer”, roept iemand, terwijl beelden van blote billen en feestende mensen in een flits door het beeld verschijnen.

In de teaser van vorige week stond een douchescène uit het nieuwe seizoen van Temptation Island centraal. Daarbij waren opwindende geluiden te horen.