Entertainment/Gossip
1533672349
Gossip

Amerikaanse acteur stelt bijzondere eis aan nieuwe vriendin: 2 keer per dag seks

Christopher Atkins (60) is vrijgezel en op zoek naar een nieuw liefje. Wel heeft hij een bijzondere eis waaraan ze moet voldoen: hij wil minstens twee keer per dag seks.

„Ik ben seksueel ingesteld. Sorry, ik ben enorm seksueel ingesteld”, vertelt hij aan Page Six. The Blue Lagoon-acteur voegt daar aan toe: „Maar wanneer de tijd vordert, zal het vanzelf wel afnemen tot maar een keer per dag.”

Ook zegt hij iemand te zoeken die kan omgaan met zijn ’spontane gekheid’. „Ik wil een vrouw, maar heb geen zin in drama, daar ben ik te oud voor. Een vrouw die ervan houdt om te lachen, die spontaan kan zijn.. Ze moet zich open kunnen stellen.”

Atkins is naar eigen zeggen monogaam en legt uit dat hij ruim twintig jaar was getrouwd met het Australische model Lyn Barron. Ook heeft hij met haar twee kinderen die inmiddels volwassen zijn. Nadat hij van Barron scheidde, heeft hij nog met twee vrouwen langere relaties gehad.

Even had het er in december 2019 schijn van dat Christopher een Nederlandse vrouw aan de haak had geslagen: Connie Witteman. Toch lijkt het erop dat - ondanks dat ze het een week heel gezellig samen hadden toen hij in Amsterdam was voor de Luxury Fair - dat niet uitgebloeid is tot meer.

De acteur brak door in 1980 na zijn rol in de filmklassieker The Blue Lagoon met Brooke Shields. In 1983 was hij te zien in het tijdschrift Playgirl.