Nieuws/Entertainment

’Logisch dat Walhberg meer verdiende dan Williams’

Mark Wahlberg

Mark Wahlberg

Hollandse Hoogte

Deze week ontstond er ophef toen naar buiten kwam dat de heropnames van scènes uit All the Money in the World Mark Wahlberg 1,5 miljoen dollar opleverden, terwijl collega Michelle Williams het met duizend euro onkostenvergoeding moest doen. Verschillende bronnen hebben de redenen hiervan uitgelegd aan TMZ.

Mark Wahlberg

Mark Wahlberg

Hollandse Hoogte

Het agentschap zelf wilde niet reageren, maar bronnen die de situatie kennen doen dat wel. En volgens hen is er niks aan de hand, aangezien Michelle Williams zelf direct heeft ingestemd om voor niets te werken. En Mark Wahlberg ’ had de producers in de tang’, meldt een bron. Hij heeft simpelweg een bedrag van 1,5 miljoen geëist - en die toegezegd gekregen. De ster was immers met zijn titelrol onmisbaar voor de heropnamen van de film.

Dat beide acteurs door hetzelfde agentschap vertegenwoordigd worden, WME, is volgens de bronnen geen argument voor een gelijk(waardig)e beloning. „Marks vertegenwoordiger heeft niet met de agent van Michelle gesproken om hem te laten weten wat Mark kreeg. Dat soort communicatie is echt niet normaal tussen twee vertegenwoordigers. De agenten komen op voor hun individuele cliënten en hebben de vertrouwelijkheidsplicht die maakt dat ze niet aan de ene acteur mogen onthullen wat de andere krijgt betaald.”

En tot slot is er nog een voor de hand liggende reden dat Michelle niet betaald kreeg voor de heropnames, weten de insiders TMZ te vertellen: Michelles contract stelt dat haar totale salaris geldt inclusief reshoots. Terwijl dit in het contract van Mark niet is vastgelegd.

Lees meer over