Nieuws/Entertainment
1535375
Entertainment

Liam: ’Noel mag geen reünie van zijn vrouw’

Liam Gallagher

Liam Gallagher

Noel Gallagher zou staan te popelen om Oasis weer nieuw leven in te blazen. Maar volgens zijn broer Liam is een reünie niet aan de orde. „Dat mag hij niet van zijn vrouw”, zegt Liam in een interview met Q Magazine. Het is niet de enige denigrerende uitspraak die hij doet over zijn broer.

Liam Gallagher

Liam Gallagher

Volgens Liam zit Noel behoorlijk onder de plak bij zijn vrouw Sara. „Diep in zijn hart wil hij in volle stadions spelen, maar dat kan niet zonder mij”, zegt Liam. Hij voegt er ook nog aan toe dat Noel als soloartiest te weinig klaarspeelt om een groot publiek te trekken. „Hij heeft het gewoon niet meer in zich.”

Of Noel echt niet mag van zijn vrouw is onduidelijk. Toen de geruchten over een mogelijke reünie van Oasis eind vorig jaar aanzwollen, was Noel de eerste die liet blijken daar helemaal geen trek in te hebben. De twee liggen al jaren met elkaar overhoop. Noel liet zich in een interview afgelopen jaar kritisch uit over zijn broer en diens uitspraken over een verzoeningspoging, die hij liet weten helemaal niet serieus te nemen.